= Меню= Головна= Каталог RUS EN

Каталог виробів стрази, намистини, тесьма

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929





   Намистини під перли білі, рожеві і золотисто-зелені - світлий тон
   Намистини светлые однотонні білі, рожеві і золотисто-зелені світлий тон з отвором, під перли, в пакеті близько 150 намистин асорті діаметром 3-8 мм, намистини дрібні і средние невеликі. На фото показаний орієнтовний об'єм намистин в одному пакеті, для збільшення клікніть фото, економічний мікс разный колір і розмір.

   Ціна 75 грн., без урахування доставки
   Ціна зі знижкою - 70 грн.







Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003

   Доставка. Ви можете вибрати будь-який зручний спосіб доставки. Обмеження на мінімальне замовлення немає. Відразу можна оплатити витрати доставки для отримання посилки на "Новій пошті" (на сайті або при отриманні) або "Укрпошти", потрібно додати витрати з доставки до вартості замовлення при оплаті на карту. Також я можу відправити невелике замовлення простим листом поштою - в вартість доставки входить спеціальний конверт і вартість поштової марки, кинемо в поштову скриньку близько поштового відділення, лист дійде до Вас орієнтовно від 3-5 днів, при відправці простим листом поштою "Укрпошта" вартість доставки додається до вартості замовлення, "Новою поштою" на Ваш вибір після передоплати замовлення. Замовляючи кілька позицій, Ви економите на доставці. Якщо Ви замовляєте кілька позицій (можна різних), вони йдуть за ціною зі знижкою - вигідно і практично.

   Вартість доставки. Якщо Ви замовляєте невеликі плоскі вироби, їх можна відправити навіть невеликим листом в спеціальному конверті поштою "Укрпошта", вартість від 15.00 грн. із захисним конвертом, найбільш недорогий і економічний вид відправки. Відправляти бажано на надійний адресу отримання - можна до запитання на пошту, на адресу роботи або на надійну поштову адресу або абонентську скриню. Вартість відправки "Укрпоштою" рекомендованим листом або посилкою від 30.00 грн. з урахуванням упакування, захисний конверт або коробка, найбільш універсальний недорогий спосіб відправки, посилка йде від 3 до 5 днів. Про прихід на відділення Вам прийде зручне повідомлення СМС. Відправлення "Новою поштою" від 50.00 грн. з упакуванням, з повідомленням СМС про прихід посилки на обране Вами відділення, швидкісне отримання після відправки протягом 1-2 днів. На вимогу клієнта, можлива і кур'єрська доставка "Укрпоштою" та "Новою поштою" і самовивезення м. Харків.

   Якщо в ціну ексклюзивного вироба (камені) включена доставка замовнику безкоштовно, один таке виріб йде за базовою ціною без знижки, інші вироби йдуть зі знижкою, і їх доставку можна приєднати безкоштовно. Якщо Ви замовляєте також з сайту про камені і мінерали, доставку Вашого замовлення з сайту стрази можна приєднати і додати безкоштовно, комплексна доставка буде Вам однією посилкою, вигідно і економно. При замовленні з сайту про камені і мінерали, будь-який виріб можна приєднати з сайту про стрази - за ціною зі знижкою.

» Рушник атрибут на весілля
» Мішечки упаковка коробки
» Намистини акрил, пластик
» Намистини скляні, стрази
» Євронамистини оригінальні
» Бісер китайський і чеський
» Бісер японський, рідкісний
» Стрази холодної фіксації
    дрібні, манікюрне колесо

» Стрази холодної фіксації
    оригінальні, незвичайні

» Стрази пришивні, скляні
    в цапах, гарячої фіксації

» Алмазна мозаїка, стрази
» Декор, оченята для ляльок
» Стрічки та мереживо
» Нитки муліне, інші нитки
» Клей, скотч, спиці, голки
» Рибалкам і для риболовлі
» Акваріум і для акваріума

   

» Фігурки з бронзи на камені
» Чотки ручної роботи камені
» Камені, кристали, зразки
» Дерево щастя з каменів
» Свічники й сувеніри
» Кулі, яйця і пірамідки

Антон Кафтанов, м. Харків, Україна
Дзвоніть: +38 050 1357929,

+38 063 4877833

Viber: +38 063 2620736

E-mail: korum68a@gmail.com

реквізити оплата



   Помічник, стрази та камені:
моб. тел. +38 050 046-36-43,
Юлія Кафтанова, адреса для листів:
а/с 10911, м. Харків, 61003



 
     Flag Counter

= Головна = Каталог RU EN Для компьютера